Beemsterkaas zomertour: Den Haag

Beemsterkaas zomertour tosti's
 
Een Beemster zomertour? Jazeker! Want in Nederland zijn er op heel veel plekken heerlijke gerechten met Beemster kaas te krijgen. Een aantal plekken zoek ik voor je op, zodat jij ook zo’n lekker broodje kan gaan halen. De Beemster zomertour start in Den Haag, bij The Tosti Club.
 

Tosti lunch voor de Beemster zomertour: Den Haag

Vanaf Den Haag Centraal of Laan van Noi loop je in 10 minuutjes naar The Tosti Club. The Tosti Club zit in een Spar supermarkt en is een keten van lunchrooms. Leuk weetje: elke (nieuwe) Spar supermarkt in een stad krijgt een Tosti Club in het pand. Ze verkopen overheerlijke -en niet onbelangrijk: goed vullende- tosti’s in allerlei smaken. Keuzestress dus. 
 

 

The JFT tosti of toch…?

Ik twijfelde tussen twee tosti’s: de JFT tosti met belegen Beemster kaas, boerenham, scrambled eggs en tomaat of de S.A. taco tosti met jong belegen Beemster kaas, tacosalsa, gekruid gehakt en chimichurri. Allebei lekker! Maar ik had in de ochtend gesport, dus koos ik voor de eiwitten en ben ik voor de JFT tosti gegaan. De dikke plak gesmolten belegen Beemster was goed te proeven, heerlijk! 
 

De Tosti sauce

Wat de tosti afmaakt is de lekkere saus die je erbij krijgt. De saus doet me een beetje denken aan aioli met tomaat, lekker kruidig en romig. Gelukkig kreeg ik een flesje mee naar huis van Hamza, de franchisenemer van de City Spar Monarch waar we waren. Je kan de saus dus ook los kopen. En mocht je in de buurt werken? Dan is het zeker de ideale lunchplek! Hier vind je alle locaties van The Tosti Club. Wat het extra leuk maakt zijn alle leuke quotes door het restaurant. Time to ketch-up! is er bijvoorbeeld zo een, hou ik van!
 

Benieuwd naar de andere Beemster zomertour locaties?

Kijk dan eens bij deze locaties! Broodje Beemsterkaas met appelstroop bij Heidezicht in Bussum, luxe focaccia met oude Beemsterkaas bij Krelis in Uitgeest, een heerlijke hamburger met gesmolten Beemsterkaas bij Kwalitaria Délifrance in Amersfoort of een heerlijke croque madame bij Madame Cyclette in Amsterdam!

Voor een volledig overzicht van de Beemsterkaas zomertour kijk je ook op de website van Beemsterkaas. Hier zie je namelijk ook de leuke locaties die mijn collega foodie Kim van @unbloomfotografie bezoekt. Big cheeeesy yes!

Deel dit bericht met vrienden

Op zoek naar iets anders?